ESTL zoekt talent

Advice – Optimization – Testing

ESTL zoekt talent!

Voor onmiddellijke indienststelling zijn wij op zoek naar m/v met talent! Ben jij onze nieuwe internal support engineer, bekijk dan onderstaande vacature en stuur je cv.

Internal support engineer (M/V)

ESTL is een dynamisch dienstverlenend bedrijf in Deerlijk dat bestaat uit een groep enthousiaste ingenieurs, actief in de sectoren voertuig- en verpakkingstechnologie. Enerzijds adviseert, test en certificeert ESTL de veiligheid van voertuigonderdelen en van verpakkingssystemen voor klanten in België en Europa. ESTL ontwerpt en bouwt hiervoor zijn eigen testmachines. Anderzijds ondersteunt ESTL bedrijven in het R&D-proces van machines en componenten in verschillende sectoren. Om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een dynamische medewerker.

Als internal support engineer sta je in voor het ontwerp en bouw van mechanische hulpstukken en constructies volgens specificaties van de testingenieurs of klanten. Daarnaast sta je in voor de interne logistieke organisatie, van de testomgeving en de testapparatuur. Tot slot superviseer je de langlopende vermoeiingstesten. Je rapporteert naar de testingenieurs.

Gezocht profiel

Je bezit een bachelor diploma “elektromechanica of gelijkaardig” en je kan reeds terugblikken op een eerste werkervaring. Schoolverlaters die het gebrek aan ervaring compenseren met enthousiasme en gedrevenheid zijn meer dan welkom. Je bent hands-on en beschikt over een technische feeling. Daarnaast ben je punctueel, dynamisch en sociaal. Ervaring met het tekenpakket Solidworks is een pluspunt.

Competenties

  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Sociaal
  • Organisatorisch talent
  • Je draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel en werkt doelgericht
  • Je bent creatief, maar niet chaotisch
  • Je bent documentair goed onderlegd
  • Je bent leergierig

Ons aanbod

ESTL ziet zijn werknemers als het kapitaal van de onderneming. Daarom bieden we een voltijds contract van onbepaalde duur met een correcte verloning naar ervaring en prestaties. U kan genieten van een goed basisloon aangevuld met diverse extra legale voordelen.

Je komt terecht in een stabiel bedrijf dat ondanks de crisis verder blijft groeien, investeren en innoveren.