Succesvolle upgrade controller bij GDW

Ontdek onze nieuwste realisatie bij GDW: de upgrade van hun oude controller voor het aansturen van 2 afzonderlijke hydraulische vermoeiingstestbanken!

Deze upgrade was niet alleen kosteneffectief, maar heeft ook aanzienlijke voordelen opgeleverd voor GDW. De bestaande mechanische behuizing werd behouden. De rekenkracht, HMI, connectiviteit en meettechnologie werden naar een hoger niveau getild met behulp van onze UTMC-oplossing. Zo hebben we GDW een geavanceerde en betrouwbare oplossing geboden die perfect aansluit op hun behoeften.

Foto before_after

De voordelen van deze upgrade zijn talrijk:

  • Robuust ontwerp en industriële duurzaamheid
  • In-house ontwikkelde softwareoplossing die u een meester maakt in het aansturen van testbanken en gegevensverwerking zonder enige programmeerkennis.
  • Uitbreidbaar en her-configureerbaar dankzij modulair I/O-ontwerp -> Mogelijkheid om de controller uit te breiden voor de aansturing van andere testbanken, uitlezing van additionele sensoren!
  • Geïntegreerde remote support
  • Windows 10 OS voor eenvoudige installatie van drives van additionele hardware, connectiviteit met netwerken,..
  • Geïntegreerde sensor database voor het beheren en distribueren van kalibratie data van allerhande sensoren.

 

Dit alles maakt de upgrade niet alleen een verstandige investering, maar ook een toekomstbestendige oplossing voor GDW!

Wouter Claeys, Hoofd Technische Dienst van GDW, getuigt:
“Bij GDW hadden we de dringende behoefte om onze twee hydraulische vermoeiingstestbanken te upgraden vanwege verouderde software en onvoldoende rekenkracht. Dankzij de grondige voorbereiding van ESTL werd de ombouw binnen een week afgerond. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de professionaliteit van het team.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Relevante artikels

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>