ESTL’s tools veroveren de wereld!

Zowel de idee om de FEF-200 als de SPT-300 te ontwikkelen zijn ontstaan in ons verpakkingslabo. Beide ideeën zijn gegroeid uit verpakkingsvragen die ons voorgelegd werden door klanten. Deze vragen konden met de toestellen die beschikbaar waren op de markt niet beantwoord worden. Daarom gingen onze ingenieurs aan het werk om met vernieuwende en vaak “out-of-the-box” ideeën te komen. Het is vooral deze praktijkgerichte manier van handelen die de sleutel tot succes is van deze toestellen.

Ons hoofddoel was steeds een toestel te creëren dat gemakkelijk inzetbaar was in ons eigen labo. Pas  toen deze toestellen hun sporen verdiend hadden in ons eigen labo, werden ze te koop aangeboden.

Inmiddels durven we – met enige trots – zeggen dat onze toestellen Europa en een stukje van de wereld aan het veroveren zijn. Eind December en Januari vertrokken er een aantal FEF’s naar uiteenlopende bestemmingen, gaande van België tot Polen, met als absolutie uitschieter Malaysië. Ook de SPT’s werden naar alle uithoeken van de wereld gestuurd. De laatste SPT vertrok naar het koude Zweden, waar het toestel door een foliefabrikant in dienst genomen wordt. Dit toestel zal zowel gebruikt worden voor interne research als voor optimalisatie bij bestaande klanten van de foliefabrikant.

Gelukkig voor de opleidingsverantwoordelijke worden er de komende maanden een aantal toestellen geleverd in warmere oorden.

Intussen zijn we de laatste hand aan het leggen aan de finetuning en validatie van een nieuw, nog meer gesofisticeerd meetapparaat. Meer info volgt zeer binnenkort!

Relevante artikels

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en kies je favoriete onderwerpen.

>>>